Team Zitten Met Henk

Ontstaan van Zitten Met Henk ‘krachten bundelen’

Door de ontstane situatie in de wereld ontstonden er nieuwe ideeën voor samenwerking. We hebben onze krachten gebundeld in een nieuw programma en bedachten : Zitten Met Henk.
Het leek ons interessant om met ondernemers in gesprek te gaan en eens de tijd te nemen om hun echte verhaal te horen. Er zijn zoveel bedrijven die een mooi verhaal hebben te vertellen, waar andere ondernemers van kunnen leren en waar ze zich voor zouden kunnen interesseren. Verbinding  zoeken door middel van ons programma Zitten Met Henk. Het idee was om elke week een ondernemer te bezoeken en in gesprek te gaan. En vervolgens deze uit te zenden op de diverse social-mediakanalen. Zo bouwen we aan een netwerk van verschillende ondernemers groot en klein. In dit nieuwe format komen al onze persoonlijke talenten aan bod. Henk Waterlander heeft de hoofdrol als gastheer en draagt het programma met zijn aanstekelijke enthousiasme en oprechte interesse in mensen. Jeroen in de rol van bedenker, producer en regisseur en Ronald in de rol van bedenker/producer en cameraman . Als team vullen we elkaar aan en staan we sterk. Inmiddels hebben we 45 ondernemers gesproken met prachtige verhalen welke allen te zien zijn op deze nieuwe website.

Henk Waterlander

Samen met zijn partner is hij mede eigenaar van Waterlander Organisatie en Advies. Henk put uit een zeer rijkelijk netwerk dat hij in meer dan 25 jaar heeft opgebouwd. Tevens is zijn stem te horen in voice-overs van diverse kleine en grote bedrijven. Adviseren, presenteren, acteren,  organiseren en regisseren doet hij graag en met passie. Vele bedrijfs-evenementen (jubileum, congres, opening, exclusieve filmproducties en/of een spetterende feesten) passeerden de revue. Een full service bureau dat zorgt voor de juiste sfeer en verbinding!!. Creativiteit is het sleutelwoord.
Met enorm veel plezier vele filmproducties geproduceerd in samenwerking met Ronald en Jeroen.

Ronald Talma

Ronald heeft meer dan 25 jaar ervaring als cameraman en editor. Heeft alles op gebied van bewegend beeld wel eens bij de kop gehad en werkte aan grote en kleine producties voor o.a. Heineken, Bol.com en het Anne Frankhuis. Dit in alle denkbare cameratechnieken. Hij heeft ervaring met 360 graden video’s, drones, gimballs enzovoorts. Heeft 3 jaar lang gedraaid voor SBS6 in Friesland met weerman Piet Paulusma en werkt sinds 2015 samen met Jeroen Devilee als Helder Media.

Jeroen Devilee

Ooit ontwierp hij stoelen maar is in 2010 zijn eigen bedrijf gestart DevileeAVC waarin hij  zich heeft gespecialiseerd in 3d-animatie waarin technisch ingewikkelde processen of producten worden gevisualiseerd in bewegend beeld. Hij is in staat om animatie, video en 3d-modeling samen te laten komen in aansprekende filmproducties. Jeroen Devilee helpt bedrijven te schitteren en houdt je bij de tijd met videomarketing. Jeroen maakt bedrijfsfilms en animaties voor grote en kleine bedrijven. Sinds 2015 de krachten gebundeld in Helder Media met Ronald Talma.

 

© Zitten met Henk 2024
Webontwikkeling door Convident