Donny Lawerman – Restaurant Pieter Poot

We zijn voor deze aflevering in De Blesse, een Fries dorpje ten zuiden van...
24 juni 2021

EvenementenHoreca Branche

Donny Lawerman – Restaurant Pieter Poot

24 juni 2021

Donny Lawerman – Restaurant Pieter Poot

We zijn voor deze aflevering in De Blesse, een Fries dorpje ten zuiden van Heerenveen. Hier bezoekt Henk Donny Lawerman van restaurant Pieter Poot. Wát een ondernemer en wát een verhaal. We hebben opnieuw te maken met een familiebedrijf. Donny groeide op in het bedrijf maar had niet de ambitie het over te nemen, hij wilde kok worden. Midden in de coronacrisis besloot Donny dat hij een droom die hij had wilde realiseren. ‘Het maakt ook eigenlijk niet meer uit, ik doe het gewoon!’

Eet en Feestruim – Pieter Poot

Pieter Poot is Eten, Drinken en Avontuur in een gezellig restaurant aan de bosrijke rand van De Blesse, een Fries dorpje ten zuiden van Heerenveen.
Op fietsafstand liggen bijvoorbeeld de nationale parken Weerribben-Wieden, het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Nadat je de frisse lucht en rust in deze regio op je in hebt laten werken, heb je vast stevige trek. Bij Pieter Poot kun je in een ongedwongen sfeer heerlijk eten. Energie over? Er zijn hier voldoende activiteiten te beleven voor jong en oud. Maar ook voor feestentrouwerijen en zakelijke doeleinden kun je bij Pieter Poot terecht.

© Zitten met Henk 2024
Webontwikkeling door Convident