Willem Schaafsma – Proefverlof Café De Bak Eindeloos Leeuwarden

Op bezoek bij Proefverlof en de eerste opname in de Blokhuispoort sinds de start...
22 juni 2020

EvenementenHoreca Branche

Willem Schaafsma – Proefverlof Café De Bak Eindeloos Leeuwarden

22 juni 2020

Hoe is het nu met ?

Willem Schaafsma – Proefverlof  Bajes Streetfoodclub en Eindeloos Leeuwarden
Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat we met Willem spraken in de ‘achtertuin’ van zijn populaire restaurant ‘Proefverlof’ in de Blokhuispoort te Leeuwarden.
Voor het nieuwe programma ‘Zitten Met Henk: hoe is het nu met?’, zochten we Willem weer even op. Deze keer in zijn andere restaurant ‘Eindeloos’ om te kijken hoe de zaken er nu voor staan.

Willem Schaafsma – Proefverlof Café De Bak Eindeloos Leeuwarden

Deze week op bezoek bij Proefverlof en de eerste opname in de Blokhuispoort sinds de start van Zitten Met Henk. Een prachtig openhartig gesprek met een gedreven ondernemer Willem Schaafsma. Willem, ooit op zijn 14de begonnen met een koksopleiding en inmiddels eigenaar van 3 succesvolle cafés en restaurants vertelt hoe hij deze tijd beleeft en maatregelen treft om toch open te kunnen en zijn trouwe gasten weer te kunnen ontvangen. Willem Schaafsma eigenaar van restaurant Proefverlof, Café De Bak en restaurant Eindeloos vertelt over zijn persoonlijke avontuur gedreven door ambitie. “Wanneer kan Willem weer gewoon ondernemen en wat is zijn strategie om te overleven in coronatijd ?” Alle ondernemers uit de horeca kunnen leren van Willem zijn creativiteit. Zitten met Henk voor echte en verdiepende gesprekken over het bedrijf maar niet minder over de persoon áchter het bedrijf. We hopen opnieuw dat jullie ondernemers steun en inspiratie kunnen halen uit het verhaal van Willem en de tips die hij geeft. Verder wensen wij al onze volgers veel kijk en luisterplezier.

Bedankt alle volgers die zich inmiddels hebben aangemeld!

© Zitten met Henk 2023
Webontwikkeling door Convident